facebook

Παρασκευή 1 Απριλίου 2016

AXDW Hair style rehearsal

Για εμάς , τους λάτρεις της μόδας η διεθνής εβδομάδα μόδας της Αθήνας , Athens Xclusive Designers Week είναι το πολύαναμενόμενο γεγονός της πόλης . Ένας από τους ομορφότερους θεσμούς όπου συμμετέχοντες σχεδιαστές και brands θα παρουσιάσουν τις συλλογές τους από τις 8 έως τις 11 Απριλίου στο Συνεδριακό Κέντρο του Μεγάρου της Εθνικής Ασφαλιστικής .
25 επιδείξεις μόδας,  showrooms γνωστών fashion brands & δημιουργών αξεσουάρ, διαγωνισμοί σχεδίου ,διεθνείς προσκεκλημενοι ,live dj sets και 1 τελετή βραβείων νέων σχεδιαστών συνθέτουν την 19η εβδομάδα μόδας της Αθήνας .
Η πρόβα hair styling πραγματοποιήθηκε στη σχολή κομμωτικής Diamantopoulos, με τη σειρά προϊόντων spa μαλλιών René Furterer που μαζί με τα Ilias & Staff αποτελούν τον Official Hair Sponsor της Διοργάνωσης. Τα πρωτοποριακά προϊόντα στον τομέα των αιθέριων ελαίων και τα εκχυλίσματα φυτών, καθώς επίσης και τα προϊόντα styling με δραστικά συστατικά φυτικής προελεύσεως, σε συνδυασμό με την πολύτιμη εμπειρία του Βασίλη Διαμαντόπουλου, ανέδειξαν τα χτενίσματα που επέλεξαν οι σχεδιαστές για την ολοκλήρωση της εικόνας τους στο catwalkSleek και επιμελώς ατημέλητα looks, ανάλαφρες μπούκλες και χτενίσματα από περασμένες δεκαετίες του στυλ, είναι μερικές από τις επιλογές των σχεδιαστών, που θα συνοδεύσουν τις δημιουργίες τους!
Εμείς βρεθήκαμε στην πρόβα μαλλιών του οίκου Kathy Heyndels  ο οποίος  φέτος παρουσιάζει τη συλλογή με.τιτλο "Body Sculpture " με πρωταγωνιστες τους χρυσαφί τόνους σε λευκό υφάσματα με διαφάνειες ,δαντέλες και λεπτομερείες από δέρμα και μέταλλο καθώς επίσης κι ζωηρά χρώματα με laser cut ανοίγματα που αναδεικνύουν τη θηλυκή φιγούρα .Δείτε την πρόβα μαλλιών  και στο για το show μετράμε αντίστροφα μια εβδομάδα ακριβώς !! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου