facebook

Πέμπτη 7 Απριλίου 2016

FAVELA new store

Όσοι με ξέρετε γνωρίζετε την αδυναμία που έχω στα παπούτσια και ιδιαίτερα στα Jeffrey Campbell http://favela.gr/el/shoes/women .Όσοι δεν με ξέρετε θα μάθετε σίγουρα την αγάπη μου αυτή !
 Θυμάμαι πριν λίγα χρόνια έψαχνα να βρω ποιος τα φέρνει που θα τα αγοράσω και έτσι γνωρίστηκα με το κατάστημα της FAVELA http://favela.gr/el/whats-new/women στο Κολωνάκι .Όταν μπήκα μέσα είπα στον εαυτό μου "κάπως έτσι είναι ο παράδεισος " ! 
Εκτός από τα παπούτσια http://favela.gr/el/shoes/women ,λάτρεψα τα ρούχα  http://favela.gr/el/clothes/women κ τα αξεσουάρ ,είχε brand που αγαπούσα όπως MINKPINK  http://favela.gr/el/clothes/women.someday lovin  ....
Όμως η αλήθεια είναι πως δεν μπορούσα να κατεβαίνω Κολωνάκι τόσο  συχνά και όταν έμαθα πως άνοιξε και στο Χαλάνδρι ,όχι μόνο πήγα και δοκίμασα τα πάντα,ήθελα τα πάρω όλα !!Χάρηκα πολύ με την συνεργασία αυτή γιατί αυτό  το μαγαζί το αγαπώ όχι σαν μπλογκ μόνο μα σαν Ρούλα .
Σας ετοίμασα φωτογραφίες να πάρετε μια γεύση και νιώθω πως σας συστήνω με την ονειρεμένη μου ντουλάπα ♡...  Επισκεφτείτε το  νέο κατάστημα FAVELA http://favela.gr/el/whats-new/women το οποίο  βρίσκεται Αγίου Γεωργίου 2  ,#favelachalandri ,h Κορινα θα είναι εκεί να σας εξυπηρετήσει και της ζητώ συγνώμη  που κατέβασα   όλα παπούτσια όπως βλέπετε.!!!! 




  


















 





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου